Musikaler

Det finns många så kallade kulturella huvudstäder i Europa där nya tillställningar ständigt sätts upp, både föreställningar som bara är på besök och musikaler och liknande som huserar på samma plats en längre tid. I Göteborg ser det inte riktigt ut så. Det betyder att du som musikalfantast bosatt i Göteborg måste ta vara på de möjligheter som finns.

I Göteborg

I mars kommer den hyllade svenska uppsättningen av Jesus Christ Superstar att passera Göteborg. Musikalen har lyckats charma de allra flesta av Sveriges musikalrecensenter. Ola Salo spelar Jesus och gör det makalöst bra. Några av de andra kända ansiktena du kan se på scenen i mars är Peter Johansson som spelar Judas och Gunilla Backman som Maria Magdalena. För att läsa mer om Jesus Christ Superstars besök i Göteborg kan du läsa den här artikeln från Goteborg.com.

Brodway

Ett större utbud utanför Göteborg

Om du vill ha ett ännu större utbud än vad Göteborg kan erbjuda kan det vara en idé att resa till andra städer och länder. En av världens absolut mest kända musikaler är Fantomen på Operan. Är du intresserad av denna finns företaget GO Music Travel, de anordnar billiga resor med paketpriser du kan ta del av för att få möjligheten att se musikalen på sin rätta plats i East End i London. För att kolla datum och priser kan du klicka här för att komma till GO Music Travels direktlänk för Fantomen på Operan-resorna.

Att åka till ett annat land eller till en annan stad för att se på en tillställning handlar också om så mycket mer än bara tillställningen i sig. Det är ett perfekt tillfälle att komma iväg på en härlig resa och njuta av lite ledighet, god mat och spännande kulturer.