Kungen av Göteborg kommer hem

Under våren och sommaren har Håkan Hellström rest land och rike runt med sin turné som fått namnet Rullande Åska. Efter spelningar i Stockholm, Karlstad, Umeå och flera andra platser är det nu endast två spelningar kvar.

Dessa spelningar kommer äga rum på Ullevi i Göteborg och det kommer säkert bli en fantastisk upplevelse för hans fans. Det finns fortfarande biljetter kvar till helgens spelningar så har du inte fått tag i en biljett än så är det läge att slå till.

Håkan Hellström har en trogen fanskara och innehar rekordet på Ullevi för antalet besökare på en konsert, och inför hans konserter i helgen är det många som är taggade. Vissa har campat utanför arenan i så länge som en vecka för att få bra platser och ta del av gemenskapen.

Om du vill gå på någon av spelningarna kan det vara läge att boka boende på samma gång. Ett tips är Elite Hotels som har flera hotell i Göteborgsområdet. Du kanske ska göra en hel weekend av det? Göteborg har förutom konserterna också mycket annat att erbjuda.

En klassisk aktivitet är ett besök på nöjesfältet Liseberg. Där finns det roliga åkattraktioner för hela familjen och massa annat att roa sig med.

Oavsett från vilken del av vårt avlånga land du reser för att uppleva Håkan Hellström så kan vi nog uppleva att du kommer få en fantastisk konsertupplevelse i alla fall.

Göteborg gör sig redo för att deras kung ska komma hem och du har chansen att vara med. Vad väntar du på?